Fantástico vinho de Cabeção
O Grou é produzido em Cabeção, concelho de Mora, pelos irmãos Nunes Barata.
É um vinho tinto que liga bem com bons pratos de carne, sobretudo grelhada.
É apreciador (a) de vinhos e tem curiosidade em saber mais sobre o Grou? Faça uma visita aos sites:
Em 2015, o Alentejo foi a segunda maior região produtora de vinhos de Portugal, com 1 163 001 milhões de hectolitros. As terras alentejanas produzem excelentes vinhos, dado ser uma zona muito soalheira, permitindo uma perfeita maturação das uvas.
EN - The Grou is produced in Cabeção, in Mora county, by the brothers Nunes Barata.
It is a red wine that matches well with meat, especially grilled.
Are you a wine enthusiast and curious to know more about Grou? I invite you to visit these two websites:
In 2015, Alentejo was the second largest wine-producing region in Portugal, with 1 163 001 million hectoliters. The Alentejo produces excellent wines, since it is a very sunny region, allowing a perfect maturation of grapes.
EN - The Grou is produced in Cabeção, in Mora county, by the brothers Nunes Barata.
It is a red wine that matches well with meat, especially grilled.
Are you a wine enthusiast and curious to know more about Grou? I invite you to visit these two websites:
In 2015, Alentejo was the second largest wine-producing region in Portugal, with 1 163 001 million hectoliters. The Alentejo produces excellent wines, since it is a very sunny region, allowing a perfect maturation of grapes.
Comentários
Enviar um comentário